четвер, 25 листопада 2021 р.

Всеукраїнська акція " 16 днів проти насильства"

 

В нашій бібліотеці є галузева література стосовно прав і свобод людини як свідомого громадянина держави так і як людини загалом. Матеріал викладений в книгах  добре адаптований до сприйняття маленьким  читачем. Дуже добре, якщо дитина буде обізнана в цьому питанні. Це дозволить їй з легкістю відстоювати свої кордони і не порушувати межі інших людей. 

" Права Дитини"- це книга для дорослих і дітей. Яка допомагає читачеві зрозуміти, що дитина- це цінний скарб, це багатство, яке буде примножуватися лише завдяки творчій праці всіх членів суспільства задля створення таких умов, які забезпечуватимуть розвиток, становлення і соціалізацію дитини, її правовий захист в сучасних умовах.Львів: Оксарт, 1995.-112с., іл


"Зростаймо громадянами"- чудовий посібник для дітей віку початкової школи. Цікава розповідь для дітей про державність загалом і статті Конституції України". Київ: Веселка, 2000, 87с., іл., автори: Бабік Н.М., 
Ілляш М.М.
" Я громадянин України"- книга доступно розповідає малечі про національну символіку, види влади, конституцію, основні закони, а також про багато цікавинок української культури. К.: ТОВ "Патерик", 2013.-64с., іл., автор: Сташук О.В.

  т

" Кримінальний кодекс України"- навчальний посібник, в якому автор  просто та доступно розкриває суть, причини та наслідки злочинів, а яскраві та змістовні ілюстрації сприяють кращому виховному ефекту. К: Вид. дім "Козаки", 2012., 112с., іл., автор: Палійчук Г.М.

 
Книги, якими корисно цікавитись дорослим і дітям!
й

Як завжди чекаємо в нашій бібліотеці батьків і дітей, які цікавляться  художньою і галузевою літературою!)











Немає коментарів:

Дописати коментар