неділю, 11 липня 2021 р.

 Шококруїз - онлайн "Місця, які варто відвідати всім, хто любить шоколад" 

Напевно на нашій планеті не має жодної країни, де мешканці не любили би шоколаду, особливо діти. Наша країна не виключення з цієї аксіоми!😊 

Пропонуємо  топ 6 місць для любителів шоколаду, які можна відвідати в Україні разом з дітками і отримати незабутні враження:

1) Львівська майстерня шоколаду

Діти отримають можливість перетворитись на справжніх майстрів,тобто отримають спец. форму і атрибути для роботи: якісний шоколад та інструментарій. Учасники дійства виготовлять та розмалюють різноманітні витвори з шоколаду. Дітей чекає багато цікавих історій та корисних порад, а по закінченню майстер-класу кожна дитина отримує сертифікат наймолодшого майстра шоколадної справи.

2) Музей шоколаду у Тростянці

Знаходиться в самому серці міста Тростянець, який ще відомий як фабрика" Монделіс Україна", яка робить повний цикл виробництва шоколаду- від обробки какао-бобів до виготовлення такої продукції як "Корона", "Milka","Ведмедик Барні". Дорослих і дітей ознайомлять з цікавинками про виникнення і виготовлення продукції, здивують рідкісними експонатами, і забезпечать гарними враженнями і фотозонами.

3) Кондитерська фабрика Roshen в Вінниці

Дітей зустрічає робот Робошен, який знайомить їх з правилами перебування та цікавими фактами про шоколад. Відвідувачі можуть потрапити як на екскурсію виробництвом, так і у квест-кімнату де розгадуючи загадки, можна відкрити сховище з цукерками.

4) Музей шоколаду в Одесі

Ви зможете побачити унікальні експозиції з шоколаду ручної роботи, солодкі картини, цікаві шоколадні об'єкти(Ейфелева вежа, календар племені Майя). Потрапити на майстер-класи з виготовлення шоколадних фігурок та смачну дегустацію.

До речі 26 листопада в Одесі проходить " Свято шоколаду", дуже масштабне і цікаве, для любителів солодощів.

5) Кондитерська фабрика " Солодкий світ"

Вона знаходиться в місті Харкові. Ви отримаєте чудову нагоду як відвідати екскурсію на фабриці, так і потрапити в фірмовий магазин "Солодкий світ", де є справжній шоколадний водоспад. Там проводять захоплюючі майстер-класи з виготовлення цукерок власними руками і пропонують придбати насмачніші вироби з шоколаду.

6) Кондитерська компанія " АВК "

Місто Дніпро відоме своєю кондитерською фабрикою " АВК " вже багато років. Там дорослі і діти зможуть побачити, як виготовляються їх улюблені солодощі на сучасних високотехнологічних конвеєрах, почути багато цікавинок про шоколад і отримати подаруночки на згадку.


Бажаємо смачних екскурсій!



Немає коментарів:

Дописати коментар